Neshjen e nepte TVSH toksore kanal i cili ban pjes ne paketen DIGJITALB.Kjo paket kushton 300 mij lek.Pjesen e pare e dhane pjesen e dyte e mydhne sinjalin.
Ma mire po e mylli se ba me fole prep po me ngatrron kush per serb a grek.

Moderator: GOLDIAN
jam kurioz vlla jem me lexu intervisten e ketij kampionit te botes qe kena si trajnervllaznia1919 wrote:Munesh me shkru qa te dush maj naqe.Ne demokraci jena.
un tham qe kjo asht skuadra ma e mire qe kena me pas edhe mbas 10 vjetsh jo qe kena 10 vitet e fundit.jam dakort qe nuk kena pas fat,ndoshta edhe tek goli i dyt nuk kena pas fat sepse nqs beqaj nuk e prekte topin hiq ateher e largonte mbrojtsi por as ne nuk mund te mendojm te losim vetem nje pjes lojet dhe per mendimin tem Han ka faj dhe besoj qe edhe ai vet e din qe ka gabu tu konsideru qe futi Hyken dhe e qiti jashte mbas 15 minutash.Ne radhe te pare Duroja ka ken hija e vetvetes ndoshta edhe pse nuk lunte tesh tre jave.Bogdani nuk ka lujt mire por ka ken 1 kunder kater kundershtar dhe nuk ka pas shume qa te baj.Skela i avancum nuk duhet asgja,ai duhet te organizoj lojen e jo te ndihmoj Bogdanin ne sulm dhe faktikisht nuk e ka ndihmu.un mas pjes te par kisha fut fill Berishen ne vend te Duros dhe e kisha avancu nje fije e kisha vu pak ma mbrapa Skelen.fpjalmi wrote:vvvllaznia ,ke plotesisht te drejte naqe .
jena skuadra ma e mire qe kena pas 10 vitet e fundit.
shqiperia ka humb sot ,dhe nuk e meritoshim me humb me ate loje te bukur qe kena ba ,dhe fati nuk ka ken me ne me njata 2 shtylla ,dhe raste mrenda zones qe nuk u shfrytezoshin nga njeriu turp i kombetares ,bogdani,qe nuk ma merr mendja se tapo e len hani ma titullar.
shqiperia ka lujt fort per 75 minuta loje ,,biles ne 30 minutat e para te pjeses se dyte kena lujt ma mire se ne pjesen e pare,por kur goli i dyte hyri ,atehere skuadra ra dhe u demoralizu,dhe mund te them qe cdo skuader bjen kur han golin ne ate minute ,dhe as brazili nuk ka qa te beje ne ate moment.
cdo skuader ne bote mund te jete pa fat,dhe shqiperia nuk pati fat sot.
asht me te vertete dicka shokuese kur skuadra ban lojen dhe shtyllat ,kurse kundershtari ban golat
fpjalmifpjalmi wrote:vvvllaznia.
kombetarja shqiptare dhe kosovare ,nuk do te ndahen kurr ,pasi keshtu po flasin te gjithe.
federata kosovare dhe ajo shqiptare po bijn ne ujdi qe kjo gja mos te ndodhin me kerkesen e vete popullit kosovar .
1 komb 1 kombetare flitet kudo ne kosove,biles edhe banderote shkruhen kudo ashtu ne cdo ndeshje qe kombetarja lot.
nuk mendoj kurr qe kombetarja do ndahet
edhe un jam per nje tranjer shqiptar por vetem qe me ato lek qe paguhet Hani te ndertohen fusha,mjete sportive per me ba stervitje,me qu kombtaret e mposhave meba turne te ndryshme etj etj.problemi asht se po te jet nje tranjer shqiptar ato 200.000 euro qe do te kurseheshin do ti shkoshin dukes&co keshtu qe asht e kot edhe tranjeri shqiptarshv13 wrote:fpjalmi futbolli luhet me gola e jo me shtylla...nuk asht pune fatit po te takati i ktyne lojtarucave tone qe rrahin malten e kujtojne se rrahin brazilin.
mos t vijne keq se ti e konsideron hanin profet t futbollit vec se asht holandez po une loje holandeze s pashe mrame as te hungaria e as te na.Mandej ti a the se nuk e ke pa pjesen e dyte?Si paskena lujte mire deri sa hangerme golin?Une e kam pa tane ndeshjen e kena lujte dobet boll sidomos pjesa e dyte m ka lane pershtypje t keqe..ranen shume fizikisht e s ishin t zote ma me fitu nji dyluftim..
si cdo eliminatore bajme ndeshje te mira(me suedine) e mandej ja kpusim ndeshje zhele si mrame...ishtu kena lujte edhe me trajnerat shqiptare prandaj une se marr vesh kambenguljen me trajnera t huaj qe s po sjellin gja t re deri tesh...