Futbollistët e ekipit të Kamzës mundin thellë velipojasit
Dajti bën goleadë, ‘poker’ kundër Adës
Kapiteni Kryemadhi, si përherë, është protagonist për fitoren
Dajti mundi thellësisht Adën, 4-0. Ka qenë një fillim i mirë për skuadrën vendëse, e cila ka rrezikuar që në minutën e pestë me Sulën. Ky i fundit merr një inkursion nga e majta, por gabon në pasimin e fundit për Çekën. Dajti vazhdon të
kërkojë me insistim golin që në minutat e para dhe e gjen me anë të sulmuesit Çeka. Pasi merr një top nga Tafaj,
Çeka gjendet i vetëm përballë Dervishit dhe me qetësinë më të madhe ia dërgon topin pas shpine. Lojtarët e drejtuar nga Haxhia janë më të qetë, megjithatë nuk e ulin tempin e lojës. Kryemadhi gjuan nga një goditje standarde dhe
Bega provon të bëjë finte, por nuk arrin, megjithatë topi përfundon direkt në rrjetë nga gjuajtja e Kryemadhit.
Fitorja tashmë duket e siguruar, pasi miqtë në asnjë moment nuk shfaqen të rrezikshëm në portën e Myrtajt, por provojnë vetëm me gjuajtje nga distanca. Për kamzalinjtë, Gjokeja nga e majta dhe Tafaj nga e djathta krijojnë rrezik për portën e miqve. Pjesa e dytë është identike me të parën. Dajti shënon sërish dy gola, por humbet plot raste
të tjera shënimi. Rastin e parë në fraksionin e dytë do ta ketë Tafaj, i cili gjuajti në portën e Dervishit, por pa
forcën e duhur. Edhe Xhixha do të provojë nga distanca, ndonëse pa rezultat. Sulmet e vendësve janë të panumërta, ndërkohë që miqtë mendojnë vetëm për mbrojtjen. Goli i tretë do të vijë pas një gabimi të mbrojtjes velipojake. Sula
përfiton dhe del i vetëm përballë Dervishit, e shmang atë dhe me portën e boshatisur nuk e ka të vështirë të shënojë. Pas këtij momenti, loja nuk ka më histori dhe futbollistët vendës bëjnë garë me njëri-tjetrin kush humb më shumë raste. Çeka godet shtyllën e Dervishit, ndërsa Tafaj shënon golin e katërt dhe të fundit të takimit
DAJTI: Myrta, Bega, Renxa (Rrapo 87’), Bylyku, Matraku, Gjokeja, Xhixha, Kryemadhi, Tafaj (Berati 80’), Sula (Bajraktari 67’), Çeka. Trajner: P.Haxhia
ADA: Dervishi, Nika (Shkëmbi 67’), Pepa, Muhaj, Tafaj, Kraja, Luka, Pjetrani (Zeneli 45’), Gjini, Matia, Matusha (Doçi 46’). Trajner: K.Krepi
GOLAT: Çeka 12’, Kryemadhi 15’, Sula 57’, Tafaj 78’
GJYQTARË: E.Sino, G.Maloku, F.Elezi
KARTONË TË VERDHË: Pepa, Tafaj, Kraja