Migjeni

Gjithcka rreth Shkodres sone te dashur.
Post Reply
Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Migjeni

Post by Skodrinon » Sun, 16 Mar 2014 , 19:43

M'u cu mishi kokerr tu e lexu ket leter te Migjenit ne prag te vdekjes
(Ku jane inteleKuajt e sotem)

Torino , 11.IV.1938

I dashtun Teufik.
Dje mora kartolinen tande.
...
...
Pothuaj tash dy muej asht tue mbajt kohe e shume e bukur. Mos tisha ndrye ne kete sanatorium si "kara gege",- do ti shijojshe bukurinat e Torinos pranveruer prane lumit Po. Megjitheate, me leje mund te dal, por sa para ben per nje apo dy dite.
Nuk jam konden me kartolinen e jote. Pres leter nga ti tjera here. Se ti mund ti dijsh mire te rejat e te vjetrat e Shkodres-loce.
"Vllaznia" a po tregohet dinamike?

Te fala ty dhe shokeve - Milloshi

Man in Redblue
Moderator
Moderator
Posts: 3865
Joined: Mon, 30 Oct 2006 , 13:48
Location: My heart is where my home is

Re: Migjeni

Post by Man in Redblue » Sun, 16 Mar 2014 , 23:08

Tlumte dora Skodrinon qi e prune kyt - shume madheshtore dhe prekese!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Posts: 7305
Joined: Sun, 02 Jul 2006 , 18:14
Skuadra: vllaznia
Location: perjashtuar nga forumi

Re: Migjeni

Post by GOLDIAN » Tue, 18 Mar 2014 , 12:34

Me e vu pankarte ne Stadium te ajo tribuna qe asht cdo here e "mbushun"

shkodra ka pas perla qe sot jan lan ne harres nga pelat qe na drejtojne qe vorri jashte i xjerrt ishalla
i perjashtuar

Post Reply