Moderator: GOLDIAN
naqe i ka hi frika kti "Perikli Dhalesi" se nuk do fitoj te holla prandaj ka dal me kto deklarate. se nuk eshte burr i ndershem jo. se qemal stafa nuk e ka terrenin ma te mire se i joniMan in Redblue wrote:A dihet gja ne cilat gjana (infratruktur) ka perparsi Qemal stafa prej stadiumit ton? me sa di un as qemal Stafa ska mbulim, kuse fusha sma merr mendja se ka nai ndryshim, sa per ambientet e jashtme valteri zaptovi stadiumin per 4 vjet se "rregulloi " ambientet e jashtme-.
Me sa pash unë pjesa qëndrore e karshisë,në 25% të vëndeve ishte e mbushur me bluza të kuqe(Tifozat kuq e zi),pra n.q.s ata nuk kan qënë të gjithë Kosovarë,atëhere ok por prap se prap numri i tifozëve në stadium nuk e kalonte as 45%.vllaznia1919 wrote: Naqe a je i sigurt qe kan kene kaq shum?
Aha, asisen puna jote. Pilafin ma t'mir e bajn te Qoqja edhe te ai tipi (ja kam harru tesh si e ka) qi e ka dugajen me u fut te rrugica e Zig Zagut, njit me gazetatforri wrote:Ishalla bëhet në Shkodër pasi jam i bindur që ka për tu mbush plot kësaj here.Dhe për më tepër kam nji arsye më tepër për të shku në Shkodër,sepse gjëja e parë që bëj kur vi aty,shkoj te Ulqinaku ku i fus nji pilaf me qebap......ah!! sa m'shijon
.....më është bërë si refleks i kushtëzuar jo për ndonjë gjë
.
Forriforri wrote:Me sa pash unë pjesa qëndrore e karshisë,në 25% të vëndeve ishte e mbushur me bluza të kuqe(Tifozat kuq e zi),pra n.q.s ata nuk kan qënë të gjithë Kosovarë,atëhere ok por prap se prap numri i tifozëve në stadium nuk e kalonte as 45%.vllaznia1919 wrote: Naqe a je i sigurt qe kan kene kaq shum?
Naqe un e kam per nder qe jam antar i TKZ-se keshtu qe po e kishe fjalen per mu munesh me e thane pa problem qe jam un!redbluboys wrote:Forriforri wrote:Me sa pash unë pjesa qëndrore e karshisë,në 25% të vëndeve ishte e mbushur me bluza të kuqe(Tifozat kuq e zi),pra n.q.s ata nuk kan qënë të gjithë Kosovarë,atëhere ok por prap se prap numri i tifozëve në stadium nuk e kalonte as 45%.vllaznia1919 wrote: Naqe a je i sigurt qe kan kene kaq shum?
ndoshta se din por Tifozat Kuq e Zi sjan kosovar.
personalisht jam antar i TKZ ,po ashtu edhe Tuti,e shume shkodran tjere.asht edhe nje antar tjeter i ktij forumi.TKZ ne perbamjen e antareve ka nga gjithe trojet shqiptare dhe te gjithe e qujn vedin shqiptar .ka nga shkodra,tirana,elbasani,durrsi,prishtina,tetova,kumanova,tuzi etj etj dhe shume antare tjere shqiptare qe banojne jashte trojeve shqiptare ne mergim .nese deshiron edhe ti e kushdo qe deshiron mun dte antaresohet ne kete grup ne baze te disa rregullave qe jan njesoj per te gjithe antaret.
nese ke deshire me ardhe ndeshjen tjeter e me ba tifo me ne me lajmero ,e pijm edhe kaj kafe e ta siguroj edhe bileten ne pjesen tone.
spo du me ba citim me qellim te keq por vetem per sqarim .Shkodrani81 wrote:Sa bamirs na doli ky Periklija ma?? Itash i ra n'mend atij per tifozat kuqezi a?? Ku ka ken kur nuk u bashin as 5000 vete ne Qemal Stafa ne ndeshje komtare?? Ku ishin ata tifoza te zjarrte qe kekan anku per "migrimin" e komtares sone te famshme. Shka mar pjerdhu e na u hek qafet mar batakqi, a s'pa ke qejf Shkodren a?? O si ma hoqen trunin kta rob ma vlla. Ku Bariq na keka anku per qoftinat qe ka mbledh se nuk paskan pas terren. Shka mar gjysh thuj, a pa dan me la mut me shurr a?? Ky doka me la vedin m'duket, se e paska pas fajin fusha tash. Se mas asht anku edhe Tare ma, se mas a pengu na kund?
O sa zili e kane Shkodren marr burr. As komtaren nuk e kane qejf me ken atje. Pranon me e dhane falas si e si qe mas mu lujt n'Shkoder. Ka harru aj me Rusine se sa vet jane ba aty, ai as nuk i ka pa n'anderr najher njaq ne Qemal Stafa. Tifozat kuqezi na kekan anku. Ku na paskan ken mar kta tifoza deri tash?????