FOTO HUMORISTIKE

Ketu mund te shkruani dhe te diskutoni per çdo gjë ...
Post Reply
Man in Redblue
Moderator
Moderator
Posts: 3865
Joined: Mon, 30 Oct 2006 , 13:48
Location: My heart is where my home is

Re: FOTO HUMORISTIKE

Post by Man in Redblue » Fri, 05 Nov 2010 , 17:40

te firma GABI :mrgreen:

User avatar
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 1544
Joined: Tue, 13 Nov 2007 , 09:30
Skuadra: Vllaznia
Contact:

Re: FOTO HUMORISTIKE

Post by jeti » Fri, 19 Nov 2010 , 04:42

Image

Policia ne krye te detyres... :D
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

User avatar
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 1544
Joined: Tue, 13 Nov 2007 , 09:30
Skuadra: Vllaznia
Contact:

Re: FOTO HUMORISTIKE

Post by jeti » Fri, 19 Nov 2010 , 04:44

Image

No Koment!!!
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

User avatar
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 1544
Joined: Tue, 13 Nov 2007 , 09:30
Skuadra: Vllaznia
Contact:

Re: FOTO HUMORISTIKE

Post by jeti » Fri, 19 Nov 2010 , 04:52

Image

Gang bang shqiptar.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

User avatar
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 1544
Joined: Tue, 13 Nov 2007 , 09:30
Skuadra: Vllaznia
Contact:

Re: FOTO HUMORISTIKE

Post by jeti » Fri, 19 Nov 2010 , 04:57

Image

Qyteze me nam... :D
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

User avatar
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 1544
Joined: Tue, 13 Nov 2007 , 09:30
Skuadra: Vllaznia
Contact:

Re: FOTO HUMORISTIKE

Post by jeti » Tue, 08 Feb 2011 , 05:34

Image

Tatulesh...
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

User avatar
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 1544
Joined: Tue, 13 Nov 2007 , 09:30
Skuadra: Vllaznia
Contact:

Re: FOTO HUMORISTIKE

Post by jeti » Tue, 08 Feb 2011 , 05:47

Image
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Post Reply