kena lind per qef

Ketu mund te shkruani dhe te diskutoni per çdo gjë ...
Post Reply
User avatar
Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Posts: 6241
Joined: Wed, 20 Jun 2007 , 17:44
Skuadra: Vllaznia
Location: Postribe
Contact:

Re: kena lind per qef

Post by Miri » Fri, 20 Dec 2013 , 17:31

Man in Redblue wrote:A ju pelqen avatari i jem i ri? :mrgreen: :P
U trashigofshi :P

Man in Redblue
Moderator
Moderator
Posts: 3865
Joined: Mon, 30 Oct 2006 , 13:48
Location: My heart is where my home is

Re: kena lind per qef

Post by Man in Redblue » Wed, 25 Dec 2013 , 19:14

Miri wrote:
Man in Redblue wrote:A ju pelqen avatari i jem i ri? :mrgreen: :P
U trashigofshi :P
Ca kam hek me ia mush mendjen se dote Gianluken kjo biba :mrgreen:

Man in Redblue
Moderator
Moderator
Posts: 3865
Joined: Mon, 30 Oct 2006 , 13:48
Location: My heart is where my home is

Re: kena lind per qef

Post by Man in Redblue » Wed, 25 Dec 2013 , 19:14

Skodrinon wrote:Kush a kja ma?
Si ma nuk e njef Stellinen? :shock: :twisted:

Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Re: kena lind per qef

Post by Skodrinon » Thu, 26 Dec 2013 , 19:24

Ahaahahhaha
Asht ajo e asaj telenoveles a?
E shifte gjyshja jeme gjithmone

Post Reply